USA-orderflow live now!
01-07-2024

USA-orderflow live now!

Introducing our new USA order flow system: Order from live stock with delivery in 2 months, track your order every step, make advance reservations, and enjoy automatic pricing from our Netherlands head office to your door. Experience a streamlined, efficient, and hassle-free shopping experience on our webshop.

Nieuw orderstroomsysteem revolutioneert bestellingen in de VS op onze webshop We zijn verheugd om een gestroomlijnd en efficiënt bestelstroomsysteem te introduceren voor onze klanten in de VS op onze webshop. Dit nieuwe systeem is ontworpen om je bestelervaring soepeler en handiger te maken, zodat je je producten op tijd ontvangt met zo min mogelijk gedoe.

Hoe de nieuwe bestelprocedure werkt: Bestellingen op live voorraad: Je kunt nu direct bestellen uit onze live voorraad die beschikbaar is op de webshop. Zodra een bestelling is geplaatst, is deze binnen 2 maanden leverbaar.

Goedkeuring van bestelling: Na het plaatsen van een bestelling zal een van onze toegewijde medewerkers deze bekijken en goedkeuren. Indien nodig zullen ze passende vervangingen voorstellen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke producten ontvangt.

Automatische prijsbepaling: De webshop berekent automatisch de totale prijs voor levering van ons hoofdkantoor in Nederland tot aan jouw deur in de VS. Deze functie zorgt voor transparante prijzen en helpt je om je aankopen beter te plannen.

Track en Trace: Blijf op de hoogte van de status van je bestelling met ons uitgebreide track & trace-systeem. Je ontvangt een bericht wanneer je bestelling ons hoofdkantoor in Nederland verlaat, wanneer deze aankomt in het distributiecentrum in Pennsylvania en tot slot wanneer deze wordt verzonden om bij jou te worden afgeleverd.

Reserveringen vooraf: Je kunt op elk moment van het lopende jaar reserveren voor het volgende jaar. Zodra de bollen geoogst en gesorteerd zijn, krijg je bericht om de betaling te doen, meestal aan het begin van elk nieuw jaar.

Juiste opslag: Na aankoop kunnen we de bollen onder optimale omstandigheden bewaren tot je ze nodig hebt, zodat ze in perfecte conditie blijven.

Planning tools: Gebruik ons ingebouwde plantschema om vooruit te plannen en het meeste uit uw aankopen te halen.

Klantenservice: Als je problemen hebt met het vinden van wat je nodig hebt, staat ons webshop supportteam altijd klaar om je te helpen.

Waarom je de nieuwe bestelprocedure zou moeten gebruiken: Efficiëntie: Het systeem vermindert het aantal bezoeken dat nodig is om je bestelling af te ronden, waardoor het proces sneller en efficiënter verloopt. Transparantie: Automatische prijsbepaling en gedetailleerde tracering houden je bij elke stap op de hoogte en in controle. Flexibiliteit: De mogelijkheid om vooraf te reserveren en je producten op te slaan tot ze nodig zijn, zorgt voor een betere planning en meer gemak. Ondersteuning: Ons supportteam staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. We doen er alles aan om je winkelervaring te verbeteren en zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe orderflowsysteem de efficiëntie en het gemak van het bestellen in onze webshop aanzienlijk zal verbeteren. Begin vandaag nog met het plannen van je bestellingen en geniet van de naadloze, probleemloze ervaring van ons nieuwe orderflowsysteem.